Social media, hoe pak je dat aan ?


Ik ben Ilse Witjes een creatieve duizendpoot, (42), liefje van Jeroen en moeder van 3 kinderen, die trouwens gek zijn op social media en mij op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes en app's. #dejeugdisdetoekomst.

Ik ben 6 jaar mede eigenaar geweest van twee webshops (o.a. www.hippekippe.nl ) en heb daardoor al behoorlijk wat ervaring opgedaan met bouwen van websites, social media, het creëren van een merk en bedenken van concepten (en alles wat daar bij komt kijken). 
Daarnaast heb ik jaren een blog gehad, het was in de begin tijd van het bloggen en al gauw resulteerde het schrijven van posts in leuke commerciële opbrengsten. Inmiddels run ik al twee jaar met plezier een B&B . Genoeg tijd over voor mijn passie voor Pinterest en Instagram, hier kan ik mij uitleven op alle interieur, mode en lifestyle inspiratie die deze kanalen bieden, een echte verslaving die zich constant blijft vernieuwen.

Op #MYSB geef ik je tips en tricks om een online platvorm zoals Pinterest of Instagram te maken en te onderhouden.
De vindplaats voor inspiratie en trends zodat je jouw sociale media naar het gewenste niveau kan brengen. 

Je kunt mij ook inhuren voor advies en het volledig onderhouden van je social media, daarnaast geef ik ook workshops en presentaties.

Neem contact met mij op wanneer je hier vragen over hebt.

Ilse Witjes
00 31 (0) 6 237 26 033
mindyoursocialbusiness@gmail.com

Apeldoornseweg 128
6814 BP Arnhem
Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Leuk als je reageert, wellicht kan ik je helpen.