Pinterest training

Is Pinterest voor jouw bedrijf een interessant marketing kanaal ?

Inmiddels bezoeken 2 miljoen Nederlanders Pinterest, waarvan 334.000 dagelijks.
NR voorspelt een explosieve toename van beeld- en live content op social media.

Ja dus.. en deze app is helemaal gratis, een gemiste kans dus om er niet mee aan de slag te gaan.

Ik kan jouw bedrijf/webshop of merk helpen met het creëren van relevante en kwalitatieve content voor dit digitale kanaal. De strategie die we inzetten voor je zullen we blijven meten. Door de enorme groei van Instagram, Pinterest en video content gaan we je bedrijf klaar maken voor de toekomst.

Waarom zou je Pinterest überhaupt overwegen in je mix? ‘Pinterest en Instagram veroveren steeds meer terrein’ kopte Newcom Research & Consultancy in januari in het Nationale Social Media Onderzoek 2016. In goed gezelschap van ‘visuele vrienden’ Snapchat (met 1 miljoen gebruikers in Nederland) en Instagram (2.1 miljoen) is Pinterest ook in Nederland trending. 

"Facebook is King of social referrals, but Pinterest is now Queen for driving traffic to your blog" – Vincent Ng


150 million people come to Pinterest every month.
#MYSB geeft workshops en presentaties over het inzetten van o.a. Pinterest als zakelijke social media, ik geef advies en vertel je over de trends en de toekomst van Pinterest.

Pinterest draait allang niet meer om mooie plaatjes alleen. Een breed publiek – divers qua leeftijd en interesses – ‘tankt’ op het platform inspiratie en zoekt relevante informatie over een breed scala aan onderwerpen. En dat blijft niet onopgemerkt. 

Onderzoek van Shareaholic laat zien dat Pinterest na Facebook (25 procent) dé trafficgenerator naar websites is met 5 procent. Het genereert daarmee meer verkeer dan YouTube, Google en LinkedIn.


Vraag naar de mogelijkheden die MYSB voor jou kan bieden.


1 opmerking:

  1. Hoi Ilse,

    Via Kirsten Jassies werd ik geattendeerd op jouw website. Ik ben van het Cibap, vakschool voor verbeelding, met de opleiding mediavormgeving. Wij zijn opzoek naar een gastspreker die een presentatie kan geven over de kracht van sociaal media. Dit zoeken we al op korte termijn voor dit jaar en voor het onderwijs volgend schooljaar. Graag zou ik contact op willen nemen, kunnen we over bovenstaande bellen. Mijn nummer is 06-24666256 of per mail: e.tieleman@cibap.nl.

    De eerst volgende datum voor een workshop is volgende week woensdag 7 juni om 9:00 te Zwolle. Schikt dat?

    Hartelijke groet, Elias

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je reageert, wellicht kan ik je helpen.