vrijdag 7 april 2017

Instagram heeft meer dan één miljoen actieve adverteerders per maand, hoogtijd om ook een advertentie te plaatsen !

Instagram heeft meer dan één miljoen actieve adverteerders per maand, tegen twee honderdduizend op hetzelfde moment vorig jaar, en hebben in de afgelopen maand meer dan honderdtwintig miljoen Instagram-gebruikers een website bezocht, een routebeschrijving opgevraagd, gebeld, ge-e-maild of een privébericht gestuurd om meer informatie over een bedrijf te krijgen.
Hoe bedrijven groeien op Instagram
De community verenigt zich rond passies. Mensen komen naar Instagram om hun passies te volgen, van reizen en mode tot eten en entertainment, en alles daartussenin. En die passies hebben ook betrekking op merken, want 80% van de Instagram-gebruikers volgt momenteel een bedrijf.

Eenvoud is belangrijk. Hulpmiddelen als Boomerang en Hyperlapse zorgen ervoor dat mensen en bedrijven snel aantrekkelijke inhoud kunnen maken. En met een platform waarbij mobiel centraal staat, is het plaatsen van een advertentie ook heel eenvoudig. Je kunt met slechts vier tikken een advertentie maken op basis van een bedrijfsprofiel. (of liever nog via de power editor van je Facebook).
NIEN // Advertentie Instagram Botanical Festival:
Dit jaar gaat Instagram nog meer doen om mensen te helpen op zinvolle wijze in contact te komen met de bedrijven op Instagram waar ze om geven. Ze beginnen met meer statistieken voor verslagen( YEAHHH), opgeslagen berichten en afbeeldingen met meerdere berichten zodat bedrijven een beter beeld kunnen krijgen van hun volgers. 
Zo gaat Instagram later dit jaar de mogelijkheid uitrollen om rechtstreeks via het profiel van een bedrijf een afspraak te maken.
Ik zie hier heel veel mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan de kappersbranche, schoonheidsspecialisten en wellicht ook voor de horeca.
Zo kun je via Instagram "booking" kiezen welke behandeling, op welke dag en op welk tijdstip je dat wilt.
Wil je ook gaan adverteren via Instagram, wat ik je zeker aanraadt om te doen, wees je con collega voor nu het nog kan, begin dan nu. Heb je hier vragen over dan kan je altijd een mailtje sturen of workshop bij me volgen voor advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Leuk als je reageert, wellicht kan ik je helpen.