maandag 16 januari 2017

Motivational (blue) monday

F*CK BLUE MONDAY

Goede voornemens lukken niet en vakantie is nog ver weg, het is koud en grijs weer, dit alles zou de reden zijn geweest dat deze maandag van de laatste volle week van januari de dag is waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen.

Maar daar gaan wij ons even lekker niks van aantrekken, een plan is een voornemen en sommige plannen lukken niet direct, zo werkt dat nou eenmaal en accepteer het, ga er niet tegen vechten. Het feit dat je een plan hebt bedacht is al heel positief, want zonder plan word je iemand anders zijn plan!In mijn volgende blog vertel ik jullie over een van mijn plannen, een plan zat al langer in mijn hoofd zat en vallen de mogelijkheden samen waardoor mijn plan realiteit is geworden, wordt vervolgd…. Succes vandaag!

Heb jij hulp nodig met het realiseren van jouw Social Media plannen voor 2017, schroom niet en vraag ons voor hulp!

www.mindyoursocialbusiness.nl
mindyoursocialbusiness@gmail.com
0031- (0) 6 237 26 033

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Leuk als je reageert, wellicht kan ik je helpen.