donderdag 15 december 2016

Zo belangrijk! live verslag leggen van jouw event via social media, lees meer.

Tijdens de presentatie van je merk, festival, opening, symposium of het project van je bedrijfsevent laten wij door een bevlogen reporter verslag leggen,  op de rode loper, achter de schermen, bij interviews en workshops.
Door unieke acties te bedenken zorgen wij ervoor dat we je doelgroep bereiken zowel online als op locatie, op deze manier laten we  potentiĆ«le klanten kennis maken met je bedrijf. 

We dagen de bezoeker uit om een bijzondere foto te nemen die in lijn staat met je organisatie, door de vooraf bedachte #hashtag kunnen de foto’s eenvoudig worden geselecteerd op bv Instagram.

Zo zijn er nog vele voorbeelden te bedenken waarmee we bezoekers, bestaande en nieuwe relaties maar ook sponsors via interactieve kanalen benaderen. 

Meer discussie vooraf, beter netwerken tijdens en een langere buzz achteraf.

Kanalen waar wij mee werken zijn o.a.; Instagram live, Instagram stories, Facebook live / snapchat, Youtube video / twitter


Live gedeelde content zorgt voor extra zichtbaarheid en interactie op social media. Gebeurtenissen tijdens tv-uitzendingen, evenementen en congressen zijn zeer geschikt om op social media te delen. Tel daarbij op dat live verslag ook nog eens enorm leuk is om te doen en je twijfelt niet langer of het binnen je social media strategie past.Tijdens sommige evenementen is er zoveel georganiseerd dat er veel meer te doen en te beleven is dan de bezoeker in een dag  kan zien, diverse workshops binnen en buitenactiviteiten dan is het handig om als second screen te werken. Dit om de sfeer in beeld te brengen en om te laten zien wat er achter de schermen gebeurd. Zo kan je volgers laten zien dat het aanwezig zijn de moeite waard is en mensen die nog twijfelden om te komen over de streep trekken.

Hopelijk hebben we je nu overtuigd en rest mij alleen nog maar te melden, neem contact met mij op om een unieke event actie te bedenken voor jouw evenement ; )Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Leuk als je reageert, wellicht kan ik je helpen.