zondag 30 oktober 2016

4 stappen naar een onvergetelijk Instagram profiel.

Wist jij dat een gemiddeld persoon in minder dan 1 seconde beslist of ze jou gaan volgen op Instagram ? TWEE TIENDE VAN EEN SECONDE ZELFS ! Bizar toch. Dan begin je toch gelijk te twijfelen of jouw profiel wel alle ingrediënten heeft om die volgers voor je te winnen...


Er zijn 4 simpele manieren om een onvergetelijk profiel te maken. Heb jij of heeft jouw bedrijf behoefte aan meer volgers? Gebruik de volgende stappen dan om je Instagram account te optimaliseren. Groot voordeel is dat dit alles binnen één uur te realiseren is! Het is hoogtijd om een killer profiel te hebben, aan de slag !

1. Verzin een gemakkelijk te vinden naam.

Het hebben van een makkelijk te onthouden en vinden Instagram naam is zo belangrijk voor het creëren van een killer IG profiel. Het leuke is dat je je gebruikersnaam op elk gewenst moment kan veranderen, dus maak je geen zorgen dat je vast zit aan je eenmaal gekozen naam. Vergeet vooral niet om je profiel publiek te maken, zo verhoog je het aantal volgers!

Volg deze richtlijnen bij het kiezen van je naam:

-Zorg ervoor dat je naam makkelijk te typen is (geen gekke lettercombinaties, emoji's of  tekens).
-In "profiel bewerken", kies je bij de eerste twee opties (naam) ook je daadwerkelijke  naam, zodat mensen je kunnen vinden in beide richtingen.
-Probeer jezelf niet te beperken door je bv "alleenstaandereiziger" te noemen, voor je  het weet heb je een relatie ; )
-Please geen emoji's in je gebruikersnaam, gewoon niet doen.

2. Upload een KILLER PROFIEL foto.

Uw Instagram profiel foto is een van de belangrijkste onderdelen om nieuwe gebruikers aan te trekken. Het is het eerste wat ze zullen zien om te beslissen of ze je willen volgen. Je hebt maar 1 kans om een ​​eerste indruk te maken, dus zorg ervoor dat het een goeie is!

Volg deze richtlijnen bij het kiezen van de perfecte profiel foto:

-Kies een foto waarbij volgers je gezicht kunnen zien. Gezichten zijn betrouwbaar meer  nog dan een foto van een geheel persoon, landschap, logo of producten. 
-Er zijn enkele uitzonderingen; maar voor de meerderheid van de mensen zijn gezichten  de bom!
-Het mooiste effect krijg je wanneer je profielfoto in dezelfde sfeer is als de rest van je  profiel.
-Een rustige achtergrond is beter dan iets met veel afleiding.

3. Heb een informatieve BIO

Zie je BIO als je welkoms deurmat. Het is de plaats waar je nieuwe volgers zal begroeten en hen laat weten wat ze kunnen verwachten. Het is ook een geweldige manier om zoekwoorden te gebruiken waar jij gemakkelijk mee te vinden bent in zoekopdrachten.

Volg deze tips om een volledige BIO te maken:

-Vermeld wie je bent of wat je doet (Blogger, Business Coach, fotograaf, enz.)
-Deel wat ze van jou kunnen verwachten ( "Bloggen, tips voor ondernemers", "laatste  fashion", "Food foto's van Europese cafés", etc.)
-Roep op tot actie ( "Neem contact met mij op hier", "Download mijn gratis bibliotheek  hier", "werk met mij, etc.)
-Voeg uw website URL toe.
-Een paar emojis zijn prima, maar overdrijf het niet. Heb je d'r weer :)


4. Plaats waanzinnige content

Het belangrijkste ingrediënt waarom mensen je gaan volgen is natuurlijk je eigen content. Plaats jij geweldige content waardoor mensen je gaan volgens? Zo niet, doe er dan nu gelijk wat aan. 

Volg deze tips voor het maken van geweldige content:

-Gebruik een samenhangend kleurpalet.
-Blijf dezelfde bewerking, stijlen en kleuren gebruiken.
-Gebruik apps zoals VSCO of Snapseed voor mooie effecten.
-Maak foto's die visueel aantrekkelijk zijn ... twijfel je over een foto, ik zeg in geval van  twijfel, niet doen. Probeer het de volgende dag opnieuw, daglicht is altijd mooier dan  geel  avond licht.
-Upload foto's die overeenkomen met de verwachtingen van je bio
-Wees consistent en blijf prachtige foto's uploaden om zo je verhaal langzaam aan op te  bouwen.
_____

Deze 4 eenvoudige stappen zullen je in de goede richting sturen, hou vol en wees kritisch, uiteindelijk heb jij een onvergetelijke Instagram-profiel die voor veel volgers gaat zorgen.

En je kunt het allemaal binnen een uur voor elkaar krijgen, kom op je kunt het, aan de slag !#thecitysidewalksGeen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Leuk als je reageert, wellicht kan ik je helpen.